Make your own free website on Tripod.com
Babylon Vertalingen
Taaltraining

Home

Bedrijfsprofiel | Vertalen | Tarieven | Voorwaarden | Taaltraining | Tolken | Vragen

 

Communicatie
 
Communicatie is van essentieel belang bij het zakendoen op de internationale markt. Internationale communicatie bestaat niet alleen uit de gesproken en geschreven taal, maar ook uit het kennen en respecteren van de cultuur van andere landen.
 
 
 
Een taaltraining
 
Een taaltraining op maat, waarbij gekeken wordt naar de behoeften van uw organisatie, kan uw internationale communicatie bevorderen.
 
 
 
Een oriŽnterend gesprek
 
Een oriŽnterend gesprek met uw organisatie zal duidelijkheid geven omtrent de doelstelling, de vorm en de inhoud van de training.
 
 
 
Een voorstel
 
Een voorstel voor de training wordt door ons bureau uitgewerkt. Hierin wordt onze directe, persoonsgerichte en flexibele methode van lesgeven toegelicht.
 
 
 
De docent
 
De docent heeft ervaring in het geven van trainingen en is native speaker van de te leren taal. Voor de kwaliteit van de training is het van belang, dat de docent ter voorbereiding organisatiespecifieke begrippen en termen ontvangt.
 
 
 
Een rapportage
 
Een rapportage over de vorderingen van de deelnemers zult u regelmatig van onze contactpersoon ontvangen. De evaluatie van de training zal door dezelfde persoon worden uitgevoerd.
 
 
 
De afsluiting
 
De afsluiting van de training kan in twee vormen plaatsvinden. Ten eerste kunt u een certificaat van deelname ontvangen. Ten tweede is het mogelijk een examen af te leggen en hierop volgend een certificaat te ontvangen.
 
 
 
ARABISCH, KOERDISCH EN  ENGELS

zijn de talen waarin wij trainingen verzorgen. Heeft u interesse in een andere taal, dan willen wij graag kijken of wij u alsnog van dienst kunnen zijn.
 
 
 
VRAGEN

kunt u stellen aan onze coŲrdinator Taaltrainingen Hassan Mizori. E-mail:

babylon_translations@hotmail.com